Munkáltatóknak munkavállalók

 • Felkészített, igényre szabott
 • Támogatásban részesülő
 • Kevesebb befizetnivaló foglalkoztatása után
 • Képességei, alkalmassága ellenőrizhető
Tovább

MMK Munkavállalóknak munkahely

 • Felkészülés védett körülmények között
 • Betanítás nyugodt körülmények között
 • Sorstársak segítenek a felkészülésben
 • Kipróbálható munkahely biztonságosan
Tovább

Vállalkozásoknak költségkímélő megoldások

 • Kevés óraszámot igénylő munkák elvégzése
 • Járulékos költségek elkerülése
 • Csak tényleges tevékenység esetén kell fizetni
 • Rugalmas megoldások
Tovább

Munkáltatóknak

Kinek ajánljuk?

Akik bizonytalanok abban, hogy megváltozott munkaképességű munkavállaló foglalkoztatása jó lépés-e, megéri-e a támogatások igénybevétele mellett is foglalkoztatni őket.

Speciális szolgáltatások

Előzetes alkalmassági szűrés, majd konkrét munkakörre, munkafeladatokra történő betanítás, felkészítés a megrendelő igényei mentén.

Mit nyújtunk?

Kockázatok minimalizálása mellett lehet kipróbálni, felmérni a meghatározott, és ügyfél által megszabott munkakörben a megváltozott munkaképességű munkavállaló foglalkoztatásának lehetőségeit.

Mit veszíthet?

Egy jó és amúgy is szükséges munkaerő költséghatékony foglalkoztatását. De anyagilag minimális kockázat, hisz foglalkoztatni már csak akkor szükséges, ha már bizonyos a szándékában.

Munkavállalóknak

Kinek ajánljuk?

Megváltozott munkaképességű személyeknek, akik hasznos és értelmes munkát szeretnének végezni, és segítségre van szükségük ehhez.

Speciális szolgáltatások

Igényeid mentén mentorálunk, tanácsokat adunk, és ha van konkrét általad is betölthető munkakör partnerünknél, felkészítünk erre a szükséges mértékben. Kapacitásaink függvényében foglalkoztatni is tudunk a felkészülés idejére, hogy biztonságos környezetben készülhessél fel új munkahelyedre.

Mit nyújtunk?

Segítünk felmérni a lehetőségeidet, az egészségügyi állapotod, munkatapasztalataid, végzettségeid alapján az ideális és a partnereinknél is elérhető munkakörök meghatározásában.

Mit veszíthet?

Munkahelyet, amit be tudnál tölteni nagyon jól, de az előítéletek miatt nincs lehetőséged rá.

Vállalkozásoknak

Kinek ajánljuk?

Olyan vállalkozásoknak, akiknek szükségük van segítségre, munkaerőre, de nem teljes munkaidőben, és nem mindig.

Speciális szolgáltatások

Saját eszközeinkkel, saját irodánkban, járulékos költségek nélkül saját munkaerővel végezzük el azt, amire szükséged van. Kapacitásaink függvényében tudjuk ezt vállalni. Igény esetén keresünk támogatott munkaerőt a bérköltségek csökkentése érdekében.

Mit nyújtunk?

Igényeidnek megfeleően munkaerőt, munkavégzést anélkül, hogy foglalkoztatnod kellene havi fix fizetésért. Csak akkor kell fizetned, amikor ténylegesen dolgozik valaki illetve elvégzi a kért munkát. De az is előfordulhat, hogy még fizetni sem kell érte. Megállapodás kérdése a kölcsönös előnyök mentén.

Mit veszíthet?

Semmit, hisz gyakorlatilag kockázat nélkül, felesleges kiadások nélkül próbálhatja ki, hogy az elvégeztetni kívánt tevékenységet miképpen csináljuk meg.