Felhasználási feltételek

A weboldal használata

§ 1 A tartalommal kapcsolatos felelősség, hiperhivatkozások

A weboldalon elérhető tartalmakért és szolgáltatásokért a törvényben előírt általános követelmények szerint vállalunk felelősséget. A weboldalon található tartalmakat gondosan állítottuk össze és folyamatosan felülvizsgáljuk. Mindennek ellenére nem vállalunk teljeskörű garanciát a megjelenő információk teljességéért és időszerűségéért illetve a folyamatos elérhetőségéért. Jogilag kötelező érvényű tájékoztatást, tanácsot, javaslatot és nyilatkozatot kizárólag személyes kommunikáció keretében adunk illetve teszünk. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a weboldalon elérhető tartalmakat és szolgáltatásokat bármikor módosítsuk, kiegészítsük, cseréljük vagy teljes egészében megszűntessük. Nem garantáljuk, hogy a weboldalon elérhető tartalmak és szolgáltatások minden felhasználó számára megfelelnek. Weboldalunk olyan harmadik fél oldalára mutató hivatkozásokat is tartalmaz, amelyek felett nincs ellenőrzésünk. Ezek ezen tartalmakért semmilyen formában nem vállalunk felelősséget. A hivatkozott oldalak tartalmáért kizárólag azok szolgáltatói felelnek. A hivatkozott oldalak esetleges illegális tartalmáról nincs tudomásunk. A hivatkozott oldalak folyamatos felügyelete konkrét törvényszegésre utaló bizonyíték nélkül nem indokolt. Kérjük értesítsen minket, ha olyan weboldalakra mutató linkeket talál, amelyek tartalma kétséges. Amint tudomásunkra jut, hogy a hivatkozott weboldalak tartalma törvénysértő, az azokra mutató hivatkozásokat azonnal eltávolítjuk. Ez a nyilatkozat a weboldalunkon található valamennyi hivatkozásra vonatkozik.


§ 2 Műszaki információk

Az adatok digitalizálása során hibák történhetnek. A különféle internetes böngészők használatától és az egyedi szoftver-beállításoktól függően a weboldal tartalma különféleképpen jelenhet meg.


§ 3 Érvényességi terület

A weboldalon elérhető tartalmak és szolgáltatások Magyarország területére vonatkoznak és a magyar jogrendszer követelményeinek megfelelően kerültek összeállításra. A magyar weboldallal nem kívánunk szolgáltatást nyújtani a Magyarországon kívüli területek részére . Nem vállalunk felelősséget azzal kapcsolatosan, hogy a magyar weboldal megfelelő, elérhető illetve jogilag engedélyezett-e más ország felhasználói számára.


§ 4 Szerzői jogok

Weboldalunk tartalmát, designját és felépítését szerzői jogok védik, melyekre minden jogot fenntartunk. A tartalom sokszorosítása, módosítása, terjesztése és bármiféle felhasználása tilos írásos beleegyezésünk nélkül. Az ilyen fajta tevékenység a törvényi előírásoknak megfelelően hozzájárulás nélkül nem engedélyezett. A weboldalak letöltése és lemásolása csak magáncélra, kereskedelmi haszonszerzés kizárásával engedélyezett, kivéve, ha ezt egyedileg másként nem szabályozzuk. Hiperhivatkozások (hyperlink) – deep linkek, a befele mutató hivatkozások (inline link) és a frame-technológiás linkek – elhelyezése weboldalainkon előzetes írásbeli jóváhagyásunk nélkül nem engedélyezett.