2012

A HappyHelp Kft egyszemélyes kényszervállalkozásként indult, alapítója célja már akkor is az volt, hogy kitörjön a fogyatékkal élőket körülvevő tudatlanságból fakadó hátrányos helyzetből és megmutassa, van teljes értékű élet a gazdasági szférában is a hátrányos helyzetűek számára!

2014

Bár egyedül is lehet jól jövedelmező tevékenységeket végezni, de az az igazi, ha csapatmunka van és több embernek is tudunk segíteni. Ezért az alapító úgy döntött, hogy sorstársainak közvetlenül is segít és pályázatírói tapasztalatával pályázati források felhasználásával felvette dolgozni az első megváltozott munkaképességű munkavállalókat és őszre megszerezte a cég akkreditációját ahhoz, hogy hosszabb távon is pályázati forrásokból tudjon megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztatni úgy, hogy ne kelljen kitenni őket a nyílt munkaerő piaci nyomásnak. Idő kell a rehabilitációhoz, hogy egészségkárosodással valaki képes legyen profit és bevétel centrikus környezetben is maradéktalanul helyt állni.

2015

Elkötelezettségünk jegyében forprofit cégből nonprofit céggé alakultunk azzal a szándékkal, hogy megfelelően meg tudjunk alapozni egy olyan feltételrendszert, amelyre építve később közhasznú tevékenységeink mellett létrehozzunk egy olyan forprofit céget, amelynek segítségével akár állami segítség nélkül is tudjuk finanszírozni megváltozott munkaképességű munkavállalók felkészítését nyílt munkaerőpiaci helytállásra. Sőt önálló vállalkozások indítását is!

2016

Tovább haladva céljaink mentén elismerték tevékenységünk közhasznú jellegét, így cégünk ezen évtől már HappyHelp Nonprofit közhasznú Kft néven működik, folyamatosan fejlesztésekkel és a munkatársi létszámnövekedéssel!

2019

Komoly előkészületeket tettünk az együttműködő partnereink kibővítésével az irányba, hogy nem csak civil szervezeteket segítünk, hanem mi magunk is segítséget kapjunk a fejlődéshez! Kiemelkedik a Szegedi Tudományegyetem Informatikai Intézetével történő együttműködés tető alá hozása, melynek segítségével komoly előrelépést tettünk afelé, hogy integrált módon nem megváltozott munkaképességű informatikai szakemberekkel együttműködve fejlesszük IT szolgáltatásainkat. Valamint az informatikai akadálymentesítés területén az IT szakmát közvetlenül is meg tudjuk szólítani!

2020

Terveink szerint januártól új szolgáltatások, termékek értékesítésével bővítjük a gazdasági tevékenységünket elsősorban IT területen, amelyek segítségével már közvetlenül meg kívánjuk alapozni a forprofit cég létrehozását.