Kurucsai-Szabó Melinda profilkép

Kapcsolat

Kurucsai-Szabó Melinda

Rehabilitációs mentor és pályázati kapcsolattartó

Kurucsai-Szabó Melinda vagyok, 2017. májusa óta a HappyHelp pályázati kapcsolattartója, 2019 februárja óta pedig rehabilitációs mentora is.  
Gödöllőn nőttem fel, majd a Szegedi Tudományegyetem angol szakára jártam, színháztörténet szakirányra.  Az irodalom és az angol azóta is a szívem csücske.

Miután megismerkedtem a férjemmel, Szegeden kezdtem dolgozni, mint ifjúsági koordinátor. Ekkor kóstoltam bele a pályázatírásba, ami a HappyHelp-nél is a feladataim közé tartozik.

Mindig is szerettem tanulni, a munkám mellett igyekszem időről-időre  képzéseken részt venni.    Az elmúlt évek egyik legmeghatározóbb élménye egy nemzetközi, integrált  tréning volt,  ahol rengeteget tanultam az elfogadásról, és arról, hogy milyen lehetőségeink és kötelességeink vannak azért, mert embernek születtünk, függetlenül attól, hogy rendelkezünk-e testi vagy más fogyatékossággal.

A HappyHelpnél végzett mentori munkám során még jobban belemerültem a coaching technikáinak megismerésébe és elvégeztem egy integrált coach képzést. Ez a saját életemben és a segítő munkám tekintetében is új perspektívákat nyitott számomra és megerősített abban, hogy a kulcs a boldogulásunkhoz önmagunkban van.

A HappyHelp munkatársaként is fontos számomra az a derű és pozitív életszemlélet, ami a munkánkat és az egész csapatot jellemzi.