Bodnár Attila profilkép

Kapcsolat

  • dev@happyhelp.hu
  • +36 20 277 8647
  • https://attilabodnar.me/

Bodnár Attila

Szoftverfejlesztő és Akadálymentesítési Specialista.

Back-end fejlesztés a fő szakterületem (PHP OOP, MySQL stb…), de front-end fejlesztéssel (HTML5, CSS3, Javascript, ReactJS, Angular) projektekkel is foglalkoztam már. Laravel, CodeIgniter keretrendszerekkel dolgozom napi szinten. A HappyHelp Kft.-nél webes akadálymentesítési fejlesztésekben veszek részt, saját projektjeink kapcsán CMS és HRM rendszerünk továbbfejlesztésén dolgozom részmunkaidőben. Mellette a nyílt munkaerőpiacon a Namecheap Inc. liventor szoftverén dolgozom egy 50 fős csapat magyarországi leányvállalatánál, mint Angular fejlesztő.

Neumann János Egyetemen végeztem mint programozó informatikus illetve jelenleg a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karán Üzemmérnök-tanári szakán vagyok hallgató.

Akadálymentességi Szakértők Nemzetközi Szövetségénél (CPACC) tanúsítványt szereztem illetve az Akadálymentességi Szakértők Nemzetközi Szövetségének (IAAP) tagja vagyok.

További terveim, hogy folyamatosan képezzem magam, Angular haladó bootcamp veszek részt, amivel felfrissíthetem tudásom és plusz tanúsítványt szerezhetek az adott területen, mint Angular fejlesztő. 

Szabadidőmben hangos-könyveket, ebookot olvasok, hallgatok illetve sportolok, vakfocizom, futok és tandem kerékpározom.