Blog borító kép

A kezdet kezdete

Cikksorozatunk bemutatja a mi szempontunkból, hogy hogyan is jött létre az innovációs díjat eredményező ötlet és folyamatosan szeretnénk a jövőben is beszámolni a projekt alakulásáról.

Blog borító kép

Innovációs díjjal ismerték el törekvéseinket

Ha törekszel többre és jobbra, előbb vagy utóbb lesz eredménye! Észreveszik és értékelik mások is és segítenek nemes célok elérésében!

Blog borító kép

Ne dobd ki, add oda!

A HappyHelp Nonprofit Közhasznú Kft egy szegedi székhelyű multinacionális vállalat támogatásával laptopokat adományozott informatikailag nehezebb helyzetben lévő Alapítványok, Egyesületek és Civil Szervezetek számára, hogy megkönnyítsék, hatékonyabbá tegyék a munkájukat.

Blog borító kép

Laptoppal támogatjuk az oktatást

Több bemutatott partnerünk is végzett oktatói tevékenységet, de a Junior Achievement Magyarország, Oktatási, Vállalkozásszervezési Alapítvány az, amely igazán komoly oktatási tevékenységet végez.

Blog borító kép

Megmenthet egy újszülöttet egy laptop?

Írásainkban hetedikként mutatjuk be, de mondanunk sem kell, hogy minden általunk támogatott szervezet egyformán fontos, így a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat is.

Blog borító kép

Laptop hozta motiváció

Támogatottunk a Motiváció Oktatási Egyesület is, mely két tanodát tart fent Szegeden és Balástyán. A tanodákba 30-30 hátrányos helyzetű gyermek jár.