News Photo

Mit tanulhatsz nálunk?

Elérkezett a pillanat, hogy bővebb információt adjunk a szakmai gyakorlatról, amelyet a HappyHelp Nonprofit Közhasznú Kft kínál különböző informatika szakos hallgatóknak. Alapesetben mondhatnánk azt is, hogy csak egy cég vagyunk a sok közül, akik lehetőséget biztosítanak a szakmai gyakorlatra. Azok, akik így gondolják, részben igazuk is van, de szeretnénk meggyőzni Önöket, hogy ez nem teljesen így van.
Csodát tenni mi sem tudunk, de igyekszünk olyan szakmai gyakorlatot nyújtani, ami versenyképessé teszi gyakornokainkat a nyílt munkaerőpiacon. A hozzánk jelentkező hallgatók a weblapkészítésben/fejlesztésben szerezhetnek gyakorlatot. Ehhez párosul az online akadálymentesítés folyamata. Ezzel még nem mondtunk újat, hiszen ha olvasták az előző írásunkat, akkor továbbra is a lényeget keresik. Na, akkor vágjunk is bele!
A csapat felépítése jól tagolt. Jelenleg 8 főből áll. Vezető fejlesztő, projektmenedzser, rendszerüzemeltető és négy juniorfejlesztő gyakornok teszi a csapatot, illetve egy tesztelő és support munkatárs. Codeigniter és Symfony illetve Laravel php keretrendszerben dolgozunk. A HappyHelp Nonprofit Közhasznú Kft. CMS rendszerét fejlesszük tovább illetve webshopját. Ezen túl gyakornokaink részt vehetnek a beérkező megrendelések elkészítésében. Ez állhat egy teljesen új weboldal elkészítéséből, melynek folyamata során egyúttal az akadálymentesítés folyamatával is megismerkednek. Van lehetőség már meglévő honlapok fejlesztésére is, ahol szintén kiemelt szerepe van az akadálymentesség megvalósításának, de akár egy teljesen kész platform akadálymentesítésében is tevékenykedhetnek. Így minden tanulónk megtapasztalhatja azt, hogy miként tud úgy dolgozni, hogy munkája a lehető legszélesebb felhasználói körben elérhető legyen. Jelenleg van egy projektünk az Invitech InnoMax Díj keretén belül oktatási menedzsment rendszer fejlesztünk. Ebben a projektben is lehetőséget biztosítunk hallgatóinknak a tapasztalatszerzésre, és a jövőben is törekszünk arra, hogy ehhez hasonló lehetőséget is fel tudjunk kínálni a hozzánk jelentkező diákok számára.


Hozzászólások