News Photo

Laptoppal támogatjuk az oktatást

A laptop adományozós projektünk a végéhez érkezett. Már hetedik alkalommal jelentkezünk azzal a céllal, hogy bemutassuk miként használtuk fel azt az 50 darab laptopot, amelyet egy szegedi székhelyű multinacionális vállalattól kaptunk azzal a céllal, hogy osszuk szét olyan alapítványok, egyesületek és civilszervezetek között, melyek társadalmilag hasznos munkát végeznek, de informatikailag nehezebb helyzetben vannak. Ahogyan ezt már láthatták az általunk megkeresett szervezetek nagy hasznát vették ezeknek a jó állapotú, garanciával rendelkező eszközöknek.  Listánk azonban a most bemutatott Alapítvánnyal lesz teljes.

Több bemutatott partnerünk is végzett oktatói tevékenységet, de a Junior Achievement Magyarország, Oktatási, Vállalkozásszervezési Alapítvány az, amely igazán komoly oktatási tevékenységet végez. Ez a szervezet a világ 124 országában van jelen és 1993 óta Magyarországon is tevékenykedik. Céljuk, hogy hidat képezzenek az oktatás és az üzleti világ között. Elméleti és gyakorlati programokon kívánják felkészíteni a magyar fiatalokat arra, hogy önálló vállalkozást indíthassanak, és a tudásuk megfeleljen a mai munkáltatók elvárásainak.  Mi a HappyHelp Kft-nél fő tevékenységünk mellett, ami az online akadálymentesítés, a szociális hátrányok leküzdésében is próbáljuk segíteni a társadalmat. Ezért adományozási koordinációs tevékenységünk segítségével megragadtuk az alkalmat és nekik is biztosítottunk laptopokat, hogy még hatékonyabban teljesülhessenek a diákok álmai.

Köszönjük a szegedi székhelyű multinacionális vállalatnak, hogy részt vehettünk a kampányukban és támogathattuk a Junior Achievement Magyarország Oktatási Vállalkozásszervezési Alapítványt is.